Förbrännande mat

Du blir inte fet av fett. Det goda fettet, exempelvis omega-3 främjar faktiskt fettförbränningen. Att äta fett för attförlora fett verkar bakvänt, men om du håller ditt fettintag ca 30% av ditt totala dagliga kaloriintag genom att välja fet fisk som lax, sardiner eller forell och andra hälsosamma fettkällor som olivolja, jordnötssmör och valnötter,kan du faktiskt öka din fettförbränning jämfört med att äta en fettsnål kost.

Ägg är fullspäckad med protein och har visat sig främja muskelstyrka och massa,och forskning visar att individer som konsumerar ägg till frukost inte bara äter färre kalorier under dagen, men också förlorar betydligt merkroppsfett. Detta kommer sig av att protein kräver mer energi att förbränna och ger en bra mättnadskänsla. Jag rekommenderar att äta ägg till frukost varje dag och upp mot tre hela ägg med tre äggvitor dagligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0